Project bedrijventerrein te Schelluinen

December 2012 is Vogel Bestratingen in Schelluinen gestart met een nieuwbouwproject. Dit betreft het bestraten van een bedrijventerrein gelegen langs de N216, waar op het ogenblik een nieuw transportcentrum gerealiseerd wordt.
De werkzaamheden zijn gestart met het machinaal aanbrengen van de banden, vervolgens zijn de kolken gesteld en is de gebroken puinbaan geprofileerd. In verband met het wisselvallige weer brengt Vogel Bestratingen zelf de zandbaan aan. Zodoende worden er geen extra kosten gemaakt met het onnodig verwerken van het zand.
De bestrating die aangebracht wordt, zijn T3 stenen. Dankzij de vorm van deze stenen, klemmen ze beter in elkaar. Dit is in verband met de zware belasting in de toekomst zeker een pluspunt.

Project Ypenburg te Den Haag

In de gemeente den Haag is Vogel Bestratingen reeds gestart met het aanleggen van een nieuw project.
Het werk is gelegen te Ypenburg en betreft het aanleggen van bestrating deelplan 19 vlek 1 en 2.
De bestratingswerkzaamheden zijn sinds twee weken in volle gang en we vorderen gestaag. De eerste bestrating is inmiddels aangebracht, dit betreft parkeervakken met gebakken dikformaten.
Dit alles wordt machinaal aangebracht. Het was even wennen met de gebakken materialen maar na het instellen van de leg klem, pakt de klem de pakketten in zijn geheel op. Dit is vrij uitzonderlijk, want de kenners onder ons weten dat er normaal gesproken diverse stenen op het pakket achterblijven. Hiermee wordt tijd bespaard en houden we de lagen makkelijker recht.
We hopen er weer een mooi project van te maken met de kwaliteit waar Vogel Bestratingen om bekend staat.

Project Weena west te Rotterdam

Begin week 32 zijn we gestart met de reconstructie van het project Weena West te Rotterdam. Hierbij is onze nieuwste machine binnen het bedrijf ingezet. Dit is de Knikmops 130 met een 100m3 hydraulische vacuum-unit. Zodat we alle elementen, zoals tegels, banden, stenen en goten op een arbo verantwoorde manier kunnen aanbrengen.

 

Project de Peulen te Hardinxveld-Giessendam

Met enige trots kunnen we mededelen dat wij vanaf december 2011, in samenwerking met van Hattum Infra BV,  het project revitalisering industriegebied de Peulen te Hardinxveld-Giessendam hebben aangenomen. De werkzaamheden zijn reeds opgestart  en we kunnen stellen dat dit naar ieders tevredenheid wordt uitgevoerd.  Hier  worden vele duizenden vierkante meters nieuw straatwerk en parkeervakken aangelegd. Ook is er ruim 14 duizend vierkante meter her bestraat. Dit alles is allereerst door Vogel Bestratingen gepalletteerd tot paketten tbv machinaal herstraten en daarna op een vakkundige manier herstraat. Tevens profileren wij de baan met de nieuwste techniek op het gebied van machinaal afrijden met het laser bord. Het resultaat is een eindproduct waar wij trots op zijn.

Begin april is de arbeidsinspectie op dit werk voor controle geweest. Zij hebben geconcludeerd dat er volgens alle geldende richtlijnen gewerkt werd.  Er is door hen geen  enkele overtreding geconstateerd, hetgeen waar wij ‘Vogel Bestratingen’ naar streven.